Over ons

“De Stoof”  is ruim 27 jaar geleden  begonnen onder de naam “ JGP.Schermer Meubelrestauratie”. Dit deden we in Heiloo. Wij waren  gespecialiseerd in het restaureren van oude grenen meubelen voor export naar het buitenland en Nederlandse winkels.  We deden dit met een team van 8 specialisten. Toen  de golfoorlog in 1990 uitbrak kwam de export totaal te vervallen. We hebben ons toen toegelegd in het maken van keukens en kasten op maat in de stijl van de grenen meubelen die we destijds  restaureerden. Dit was een schot in de roos. We hebben dit jaren met succes gedaan, en er volgde uitbreiding in verschillende stijlen. Zodat uiteindelijk het volledige assortiment zich uitbreidde van de  nostalgische tot stilistisch strak.

Hierna was er veel vraag naar nostalgische engelse badkamers, dat hebben we opgepakt in ons nieuwe pand in Heerhugowaard  met onze nieuwe  showroom van het merk Imperial Bathrooms. Een topmerk met een goede service. Jeroen ( de oprichter van dit alles ) komt oorspronkelijk uit de bouw en heeft hiervoor ook alle opleidingen daarvan met goed gevolg behaald. Hierdoor is er een brede kennis aanwezig voor alles wat met keukens, badkamers, interieurs, winkelinrichtingen, houtbewerking, restauratie, en sinds kort ook solid surfacebewerking  te maken heeft.


Wat kunnen wij: 

  • Keukens ontwerpen, maken en plaatsen
  • Badkamermeubelen ontwerpen, maken en plaatsen
  • Los leveren van sanitair van het merk Imperial
  • Alles op het gebied van interieur, woning, winkel, bioscoop
  • Op het gebied van solid surface : jachtbouw, ziekenhuizen, tandartspraktijken, keukenbladen, spoelbakken, badkamerbladen enz.